Voorwaarden Winactie

Dit zijn de algemene voorwaarden voor de winactie waarin je kans maakt op een jaar gratis sieraden
  1. Deelname: Deelname aan de winactie is gratis en staat open voor iedereen die ouder is dan 18 jaar en woonachtig is in Nederland.
  2. Looptijd: De winactie loopt van 4 februari 2024 tot 31 maart 2024. Inzendingen na de einddatum worden niet meer in behandeling genomen.
  3. Hoe deel te nemen: Deelnemers moeten een bestelling plaatsen op de website. 
  4. Selectie van de winnaar: De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle geldige inzendingen. De beslissing van de organisator is definitief en er kan niet over worden gecorrespondeerd. 
  5. Prijs: De winnaar ontvangt een jaar lang gratis sieraden. Dit omvat elke maand 1 of 2 sieraden. De totaalwaarde bedraagt minimaal €150,-. 
  6. Bekendmaking van de winnaar: De winnaar wordt bekendgemaakt op 5 april via een mail aan de winnaar of telefonisch. Als de winnaar, om wat voor reden dan ook, afziet van de prijs wordt er binnen twee dagen een nieuwe winnaar getrokken.
  7. Privacy: Alle persoonlijke informatie die wordt verzameld als onderdeel van deze winactie zal alleen worden gebruikt voor de doeleinden van deze winactie en zal niet worden gedeeld met derden.