De Nieuwste Sieradentrends

De Nieuwste Sieradentrends

De Nieuwste Sieradentrends

TRENDS

In deze blog lees je alles over de sieradentrends van 2024. Je leest welke trends meegekomen zijn uit 2023 en wat je dit jaar kan verwachten. Ik vertel je hier graag alles over!

Vorig jaar zagen we een comeback van de statementoorbellen. Grote oorbellen in veel verschillende kleuren en vormen. Ook dit jaar blijven de statementoorbellen een populaire trend. Het kan niet uitbundig genoeg! Vooral in het voorjaar gaan we veel kleurrijke statementoorbellen voorbij zien komen.

Ook de trend met druppelsieraden gaat mee naar 2024 en daar ben ik maar wat blij mee. Dit is een prachtig klassiek stuk dat bij elke outfit past. Elke sieraden liefhebber moet deze eigenlijk in haar collectie hebben.

Hartjes, bloemen en parels

Dit jaar gaan we veel hartjes, bloemen en parels zien. Los van elkaar, maar ook regelmatig gecombineerd. Parels zijn nooit helemaal uit de mode, maar dit jaar komen je ze opvallend veel tegen. Nu moet je niet denken aan grote kettingen met heel veel parels maar aan een subtiele touch. Een ketting met vier parels of oorbellen met een bedel in de vorm van een hartje en daarbij een parel. 

Bloemen ga je dit jaar veel terugzien in kettingen en in grote statementoorbellen.  

Mismatched
Verder mag je dit jaar helemaal los met het combineren van verschillende oorbellen. Het is helemaal trendy om aan beide kanten een andere oorbel te dragen. Op de catwalk bij de grote modemerken zag je deze trend nu ook voor het eerst voorbij komen. Deze trend is helemaal leuk als je meerdere gaatjes hebt. Laat je creativiteit de vrije loop en ga helemaal los. Het is ook helemaal niet gek om goud en zilver door elkaar te dragen. De tijd dat je moest kiezen tussen een van beide is voorbij. 
Klassiek
Het volgen van trends is fantastisch, ik doe het dagelijks. Maar het belangrijkste is dat sieraden je een goed gevoel geven en echt bij je passen. Daar kan geen trend tegenop! Een klassiek sieraad dat jarenlang meegaat is duurzaam en geeft verbondenheid. En echt alles komt ooit weer een keer terug in de mode.
Hoops, die heel populair waren in de jaren '90, maken dit jaar ook een comeback. Zowel klein als groot. 

Alle blogreacties worden vóór publicatie gecontroleerd

More posts