Moederdag

Moederdag

Moederdag

Zondag 15 mei is het moederdag. Dit is de perfecte dag om je moeder, oma, schoonmoeder, zus of vriendin in het zonnetje te zetten. 

Op zo'n dag als moederdag denk ik ook altijd aan de vrouwen die graag moeder willen worden, vrouwen waarvan het kindje een prachtige ster aan de hemel is geworden en vrouwen die door omstandigheden geen contact hebben. Voor iedereen die hiermee probeert om te gaan, kan deze dag extra beladen zijn. Mijn gedachten zijn op zo'n dag ook bij jullie. 

Help, wat kan ik als cadeau geven!

Maar wat geef je nou aan iemand die alles al heeft? Dat is tenminste de standaard reactie die ik van mijn moeder krijg wanneer ik vraag wat ze graag wil hebben of waar ik haar blij mee kan maken. Nou weet ik wel dat ze niet daadwerkelijk alles heeft, dat zou helemaal niet in huis passen. Maar ze is tevreden met wat ze heeft. Elk jaar zoek ik naar het passende cadeau wat ze misschien niet eens nodig heeft, maar waar ze wel heel blij van wordt. En wat bovenal een betekenis heeft. Vaak kom ik dan toch op sieraden uit. 

Nou kun je natuurlijk een prachtige armband, ketting, of ring kiezen. Maar hoe leuk is het om iets te geven wat speciaal voor moederdag ontworpen is. Ik heb een kleine, limited collectie samengesteld van sieraden voor mama. 

Moederdag – LoveSieraden (love-sieraden.nl)

Armband met Initiaal

Het is ook heel leuk om een armband met je eigen initiaal cadeau te geven. Dan denkt ze altijd aan je als ze naar haar pols kijkt. Deze armbanden zijn van roestvrij staal gemaakt waardoor ze nooit verkleuren! Over een duurzaam cadeau gesproken.

 

Alle blogreacties worden vóór publicatie gecontroleerd

More posts